divendres, 11 de maig del 2012

Visita al campanar amb els xiquets de la 1ra Comunió

Hola a tots! despres d´un llarg temps sense actualitzar el blog, tornem a ell amb la visita guiada que varem realitzar els Campaners als xiquets que aquest any prendran la Primera Comunió.
Junt a les catequistes, els dos campaners vam començar a putjar als xiquets per les escales del campanar, poc a poc anabem arribant a la sala de campanes, on vam esplicar el nom de cada campana de menor a major, aixi com el pes, la data de fundició i els tocs que fa cada campana. Tambe varem entregar a cada xiquet un xicotet fullet informatiu sobre la historia del campanar i de les campanes. La majoria preguntaben on es trobaba la campana antiga, es a dir, la Santa Maria, ja que per perill de l´escala no els pujem a la sala d´aquesta campana, es va nomenar que el any que be aquesta campana compleix 500 anys de fosa i que possiblement es fará una exposició de campanes. 
Per finalitzar, tots els xiquets quedaren meravellats amb el campanar que pronte sera buidat de trastos i netejat, esperem que en un futur no molt llunya algun d´ells s´encarregue com nosaltres de tocar i del manteniment del campanar i de les seues campanes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pròximament!

Catalogació i documentació de les campanes de Bétera.