dilluns, 1 d’octubre del 2012

Manteniment de les campanes.

Hola de nou, despres d´haber publicat tots els tocs realicinats amb les festes de la Milagrossa, vos informem del manteniment de les campanes que s´ha realitzat al llarg de les ultimes setmanes.


En primer lloc, el passat mes d´Agost els campaners varem apretar i ajustar els caragols de les campanes Campanil i Santa Maria, ja que es tradicció apretarlos el dia de Sant Llorenç. Al Campanil no tant peró a la Santa Maria li feia bona falta apretar i ajustar, ja que la campana es menejaba prou.
Els tecnics varen fer la revisisó de les campanes, comprobant motors, martells i batalls de les campanes.

El dia 15 d´Agost, es va cremar el motor del Santissim, siguent tots els vols d´aquesta campana manuals fins que a sigut sustituit per un motor nou, tambe a sigut reparat el martel del Josep, ja que la bola habia baixat i estaba fent malbe a la campana.


Per ultim, ja a sigut col.locat el batall de la campana Carmen Luisa del col.lege del Carmen, els tencnics d´Electrorecamp, encarregats del manteniment d´aquesta campana, el Divendres passat el varen instalar e intentar apretar els caragols de la truja per poder-la voltejar, peró sense exit ja que al estar la madera seca i els caragols robellats va ser imposible, de moment aquesta campana realitzará els vols, de forma vol simulat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pròximament!

Catalogació i documentació de les campanes de Bétera.