divendres, 3 de setembre del 2010

Arribada de les campanes de Benaguasil!!


Hola a tots, despres de tres messos de restauració, les campanes de Benaguasil tornen al seu poble per omplir els tres vuits que varen deixar en el campanar aquell mes de Juny.
Eren mes de la una del mij dia cuan les campanes: Sant Joan de Ribera, Sant Blai i Nostra Senyra de Montiel arribaben a la plaça, despres d´una llarga estona de espera però plena de rises i bons moments.
Han sigut montades en les estructures de ferro esperant a que siguen pujades al campanar el proper dilluns.
Al acabar de muntarles, els campaners: Joan Alepuz (campaner de la Pobla), Jairo Molina (campaner de Bocairent) i Natxo Sanchez (campaner de Bétera) les probaben, fent voltejos de tota clase amb les campanes sense batall.
Com que el poble de Benaguasil es troba en festes i gracies al rector de la Parroquia de l´Asumpció, el proper Diumenge dia 5 de Setembre a les 7 de la vesprada es realitzará un repic concert de campanes amb les tres campanes restaurades que es troben als peus del campanar i amb les dues que es troben dalt del campanar, un repic que tindra el mateix guió que el repic del dia 15 d´Agost de Bétera, incluint tambe algun que altre toc. Vos deixem amb la programació:

Diumenge dia 5 de Setembre: Esglessia de l´Assumció de Benaguasil.
19:00h: Repic Concert de Campanes
Tres vols d´avis a missa: (19:30, 19:45 i 20:00h)
elevació i vol final.
Donem les gracies al rector de l´esglessia de l´Assumció i a tots aquells que faran possible el repic de campanes.
cal destacar: la pujada de les campanes el dilluns dia 6 de Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pròximament!

Catalogació i documentació de les campanes de Bétera.